KRESS MISSION KR111 robotmaaier – 1500 tot 2200m²

Beschikbaar via nabestelling | EN REAPROVISIONNEMENT Date de disponibilité sur demande

De KRESS KR111 robotmaaier is ideaal voor uw middelgrote terreinen tot 1500 m2.

Autonoom en professioneel, hij zorgt voor uw gazon en maakt het mooier. Dankzij de technologie waarmee het is uitgerust en het mulch-maaisysteem dat het gras maait en neerlegt, is uw gazon dichter en sterker.

De KRESS KR111 robotmaaier is identiek aan zijn grote broer de KR112, behalve dat hij niet is uitgerust met de obstakelvermijdingssysteem OAS , deze zal perfect zijn als je bomen of obstakels op je land hebt. De robotmaaier zal tussen obstakels slalommen voor een perfect en altijd zeer efficiënt maaien.

U hoeft niet langer achter de Kress KR111 robotmaaier te gaan om randen te maaien, hij doet het voor u dankzij zijn bladen verschoven naar de zijkant , de robot maait uw gazon zonder de randen te vergeten. Zo heb je meer tijd om te genieten van je familie, je vrienden, of om te relaxen!

De efficiëntie van de robotmaaier is essentieel voor Kress Robotik. Dankzij de INTIVA-technologie waarmee hij is uitgerust, heeft hij minder tijd nodig dan een traditionele robotmaaier, de KRESS KR111 robotmaaier zal over dezelfde periode een hoger rendement hebben van 60%!

Vind alle gepersonaliseerde statistieken van uw KRESS robotmaaier en wat hij voor u doet in zijn verbonden applicatie en blijf op de hoogte van wat er in uw tuin gebeurt. Geen gedoe meer, kies een geavanceerde robotmaaier!

Kenmerken van de KRESS MISSION KR 111 robotmaaier:

Aanbevolen oppervlakte: 1500 m2 (dagmaaien van maandag t/m vrijdag)

Maximale oppervlakte: 2200m² (weekdag maaien + week)

Afstandsbediening met de WIFI smartphone app (4G optioneel)

OAS Obstakelvermijdingssysteem: NEE

Automatisch laadstation

Multi-zone programmering (4 zones)

Beheer van smalle doorgangen: ja 80cm min

Maaibreedte 22 cm

Maaihoogte: 2 tot 6 cm

Accu: 20 V – 5,8 Ah

Maximale helling 37% (20 °)

Maximale helling met hellingwielkit: 45%

Geluidsniveau 62 dB (A)

https://avcotech.be/produit/cable-peripherique-anti-rongeur-double-gaine/

 

 

0