Avcotech Garden Shop

Adresse

Zoning de la voie cuivrée 39
5503 Sorinnes (Dinant), Belgique

}

Horaires

Lun-Ven, 9h30 à 17h30
Fermé :  Sam-Dim

Contactez-nous

contact@avcotech.be

+32 (0)82.22.21.57

robotmaaier Kress robotik logo

De Kress robotmaaier, een klein technologisch wonder ten dienste van uw tuin

De robotmaaier Kress : een klein wonder van techniek ten dienste van uw tuin

Zoals gebruikers van robotmaaiers weten, is dit een levensveranderende investering. Maar soms komen er kleine teleurstellingen bij deze acquisitie: versleten randen, slecht gesneden, robot die obstakels slecht detecteert.

Daarom hebben we besloten om u de KRESS robotmaaiers aan te bieden, kleine technologische juweeltjes die uw tuin zullen verzorgen zoals niemand ooit heeft gedaan!

Als je ooit bent gevallen voor een klassieke robotmaaier, heb je onvermijdelijk te maken gehad met ten minste één van deze nadelen: randen die ongelijk worden gesneden, obstakels die ervoor zorgen dat de robot stopt en zich omdraait, en tot slot de slijtage van bepaalde delen van het gazon door te vaak passeren.

Dus wat kunt u doen om al deze ongemakken te voorkomen en zorgeloos van uw tuin te kunnen genieten? Zet in op een robotmaaier van het merk KRESS ROBOTIK met onze PREMIUM+ garantie die u 7 jaar gemoedsrust geeft!

Ontworpen om te reageren op de meest voorkomende problemen waarmee robotgebruikers worden geconfronteerd, onderscheiden de merkmodellen van Kress Robotik zich door hun innovatieve technologieën. Twee van de vijf robots in het assortiment zijn uitgerust met het OAS ultrasone systeem, waarmee ze obstakels kunnen detecteren en er omheen kunnen rijden zonder te stoppen of zelfs maar te vertragen.

Dankzij INITVA-technologie draaien Kress-robots natuurlijk in de beste richting wanneer ze de perimeterdraad bereiken. Zo maaien Kress-robots sneller dan conventionele modellen zonder de randen van de tuin te verslijten en met behoud van hun batterij (een Kress-robot maait ongeveer 80% van het gazon, terwijl een conventionele robot slechts 50% maait!).

Eindelijk, uitgerust met een regeneratief remsysteem dat kinetische energie omzet in elektriciteit, vertragen Kress-robots bij afdalingen, genoeg om de levensduur van de batterij nog verder te verlengen!

De KRESS robotmaaier maait in nauwe doorgangen zonder begeleidingsdraad dankzij zijn kunstmatige intelligentie

De KRESS robotmaaier laadt zijn batterij op op hellingen dankzij energieterugwinning

Het laadstation van de KRESS robotmaaier is discreet, de lattenbodem laat het gras door om beter zichtbaar te zijn

De KRESS robotmaaier maait zo dicht mogelijk bij de randen dankzij het verspringende maaidek

De KRESS robotmaaier detecteert en vermijdt obstakels dankzij zijn ultrasone detectoren. Het OAS-systeem is gepatenteerd en exclusief voor KRESS-producten

De KRESS robotmaaier is verbonden via een speciale mobiele applicatie, het is zelfs mogelijk om de connectiviteit uit te breiden via 4G als optie

X